Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Başarının tesadüf olmadığını kanıtlayan isim: Yusuf Yaşar!

A+
A-


Bir iş insanı düşünün, tek hedefi her zaman başarmak olan. Bir iş insanı düşünün, mazeretlerin arkasına saklanmadan, sonuç odaklı olup hedefinden sapmayan. Böyle bir iş insanıyla tanıştıralım sizleri: Yusuf Yaşar!

On yılı aşkındır medya ve reklamcılık sektöründe önemli başarılara imza atan Yusuf Yaşar, tüm bilgi ve birikimlerini okuyucularımızla paylaştı!

Hayatı boyunca hırslı ve dinamik yapısıyla tüm sorunların üstesinden geldiğini dile getiren Yusuf Yaşar,  önemli olanın hedefe odaklanmak ve ne istediğini bilmek olduğunu belirtti.

“Önce kendinize güvenin!”

2019 yılında kurduğu Alfa Medya Produksiyon şirketiyle her geçen gün büyük başarılara imza atan Yusuf Yaşar, başarısının asıl sırrının kendine güvenmekten geçtiğini belirtti. Özellikle ekibine her daim  özgüvenli ve sorumluluk sahibi olmalarını aşıladığını dile getiren Yusuf Yaşar, ne iş yapılırsa yapılsın sorun odaklı değil çözüm odaklı yaklaşılması gerektiğini de belirtmeden geçmedi.

“Her daim yeniliğe açığım!”

Medya ve reklamcılık sektörünün farklılıklara açık olduğunu belirten Yusuf Yaşar, sektördeki eksikliği tespit ettiğini ve bu eksikliği kapatmak için yeni projeler ve çözümler ürettiğini de sözlerine ekledi. Acun Medya, İHA, Ciner Grup gibi Türkiye’nin önde gelen medya kuruluşlarına yapımcılık ve uygulayıcı yapımcılık yaptığını ve televizyon programları hazırladığını belirten Yaşar, halkın talebine uygun olarak içerikler hazırladıklarını ve güzel geri dönüşler aldıklarını da ifade etti. Özellikle son günlerde internet haberciliğinin arka planda kalmasının önüne geçmek için yeni projeler tasarladıklarını da sözlerine ekleyen Yaşar, toplamda 6 adet yeni internet sitesi tasarladıklarını, hazırlanan sitelerde güncel haberlerden, astrolojiye, firma haberlerinden, magazin ve spor haberlerine kadar geniş kapsamlı anlık akışların yer aldığını da söyledi.

Sektördeki eksiklikleri tespit etmeye devam edeceğini belirten Yusuf Yaşar, her daim yeniliklere açık olduğunu ve  her geçen gün yeni içerikler üretmeye hazır olduğunun da altını çizdi.

“Yetenek odaklı yönetim!”

Kariyer hayatında önemli faktörlerden birisinin de çalıştığı ekip olduğunu dile getiren Yusuf Yaşar,  ekibini oluştururken birkaç hususu göz önünde bulundurduğunu da belirtti. Özellikle öz güveni yüksek, bahaneler değil çözümler üreten kişilerle çalışmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Yaşar, kişilerin diplomalarına, okullarına değil yeteneklerine odaklandığını da belirtmeden geçmedi. Şirketinde çalışan her bir departmandaki personeline de her zaman hırslı ve prensipli çalışmalarını tavsiye ettiğini belirten Yusuf Yaşar, Alfa Medya Produksiyon’un bir şirketten çok daha ötesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Yeni proje ve planların da yolda olduğunun duyurusunu yapan Yusuf Yaşar’a başarılarının daim olmasını diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.