Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Gürkan Mekanik İle Otomotive Dair Bütün Hizmetleri Güvenle Alabilirsiniz

Gürkan Mekanik İle Otomotive Dair Bütün Hizmetleri Güvenle Alabilirsiniz
A+
A-

Otomotiv sektöründe her aşamada yapılan işlerin hem güvenli hem müşterisinin isteklerini tam anlamıyla karşılayabilen en uygun ve en başarılı şekilde görevini yerine getirebilmesi oldukça önemlidir. Aslında yapılan mekaniksel işlemlerin her biri birer fizik kuralı içermektedir.

Bizler de Show Türk Çat Kapı programı olarak Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde mekanik alanında faaliyetlerini sürdüren Gürkan Mekanik işletmesine konuk olduk. İşletme sahibimiz İsmail Gürkan sektöre dair tüm merak edilenleri ve işletmesinde verdiği hizmetleri Show Türk Çat Kapı izleyicilerine ve ekonomikgelismeler.com okurlarıyla paylaştı.

İsmail Gürkan 2021 yılında sektöre kendi firması ile giriş yapmasına rağmen aslında 11 yıllık otomotiv alanında uzun bir deneyim sahibidir. Gelen her müşterinin aracını kendi araçları gibi görüp bakım ve onarımlarını da bu iş ahlakıyla gerçekleştirmektedirler. Gürkan Mekanik müşterilerine temiz bir iş ve güler yüzleriyle hizmet vermekte aynı zamanda da bunu profesyonellikleriyle taçlandırmaktadırlar.

İşletmesini ziyaret eden müşterilerine araçların ön takımından fren balatalarına motor çalışma aksamından bütün mekanik sistemlerine kadar hizmetlerini sunmakta ve bu sistemlerle araçların bakım ve onarımlarını gerçekleştirmektedirler. Rezervasyon sistemi ile önceden müşterilerine tarih vermekteler ve daha sonrasında araçların bakım-onarım süresine göre de teslim tarihi belirlemektedirler.

Otomotiv sektöründe en ufak hatanın can kaybına ya da kazaya neden olabilmesi büyük bir olasılıktır. Aynı zamanda kullanılan malzemelerin ve parçaların kalitesi oldukça önemlidir. Gürkan Mekanik araçlarda daha çok orijinal parçalar kullanmakta ve müşterilerinin mağdur olmaması adına tekrar tekrar servise gelmemeleri için onlara tek seferde en iyi malzemeleri ve kaliteli hizmetleri sunmaktadır.

Aslında çekirdekten gelen ve küçüklükten bugünlere kendi çabaları ile işletmesini açan İsmail Gürkan bu yolda dostlarının da desteği ve yardımı ile başarılı bir işletme olarak günümüze gelmiştir. Kadrosuyla beraber gelişerek ve her türlü teknolojiye ayak uydurmayı hedefleyerek ilerleyen İsmail Gürkan bunun için çalışmalarını en iyi şekilde yürütmektedir.

İstanbul’da otomotiv alanında eğitimlere katılan işletme sahibi aldığı her türlü eğitimi çalışanlarına da bizzat aktarmaktadır. Onları en iyi şekilde yetiştirmekte ve kendisinin benimsediği iş ahlakını onlara da yansıtmaya çalışmaktadır.

Müşterilerinin her birini dostu olarak görüp onlara en samimi, sıcakkanlı ve tüm şeffaflığı ile hizmet vermektedir. İşletmesinde hijyene de oldukça önem veren işletme sahibi araçların bakım ve onarımından sonra işlem gören parçaların temizliği konusuna da oldukça hassasiyet göstermektedirler.

Sizler de otomotiv bakım ve onarım alanında araçlarınızı güvenli, kaliteli adrese teslim edip güler yüzlü bir şekilde hizmet almak istiyorsanız araçlarınızı Gürkan Mekaniğe teslim edebilirsiniz.

Haber Editörü: Elif Kaya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.