Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Şükrü Akkaya’dan Türkiye’ye Özel Kaktüs Keyfi: Sukulent Rehberi!

Şükrü Akkaya’dan Türkiye’ye Özel Kaktüs Keyfi: Sukulent Rehberi!
A+
A-

Giresun – Türkiye’nin dört bir yanına özel kaktüsler ulaştıran Sukulent Rehberi, Gazi Caddesi Kapı Mahallesi Güven Pasajı’nda bulunan Şükrü Akkaya’nın öncülüğünde sektörde önemli bir konumda yer alıyor. Giresun merkezli olarak faaliyet gösteren firma, koleksiyonel kaktüs çeşitleri ve zengin çiçek seçenekleriyle adından sıkça söz ettiriyor.

Şükrü Akkaya, özel tasarımlardan oluşan koleksiyonel kaktüs çeşitleri ile Türkiye genelinde büyük bir talep görüyor. Seralardan özenle seçilen ve titizlikle bakılan kaktüsler, her renk, her boyut ve her zevke uygun olarak müşterilere sunuluyor. Firmada toplamda 1000’in üzerinde kaktüs çeşidi bulunuyor.

Sukulent Rehberi, özellikle Instagram hesabı @sukulentrehberi üzerinden canlı yayınlarla doğal taş ve kaktüs satışı gerçekleştiriyor. Şükrü Akkaya, “Her renkte, her beğeniye uygun zengin çeşitlilik sunarak ev, ofis veya herhangi bir mekanda kullanılabilen kaktüslerimizle müşterilerimizi buluşturuyoruz” diyor.

Firma, Türkiye’nin en önemli kaktüs firmaları arasında öne çıkarken, iç piyasada bulunan diğer çiçek türleriyle de dikkat çekiyor. Sukulent Rehberi, kaktüs tutkunlarına özel koleksiyonları ve geniş ürün yelpazesiyle adeta bir cennet sunuyor.

Sukulent Rehberi, Türkiye’nin her yerine kargo ile ulaşan ve Instagram üzerinden canlı yayınlarla müşterilerine hizmet veren Şükrü Akkaya liderliğinde, doğayla buluşmanın keyfini herkesle paylaşmayı amaçlıyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.