Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Ekin İletişim, Geniş Hizmet Yelpazesiyle Müşterilerine Hizmet Ediyor

Ekin İletişim, Geniş Hizmet Yelpazesiyle Müşterilerine Hizmet Ediyor
A+
A-

Tatvan/BİTLİS – Ekin İletişim, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunarak bölgede öne çıkıyor. Şirket, sıfır ve ikinci el temiz telefon alım-satımı, telefon tamiri ve zengin aksesuar çeşitliliği gibi hizmetleriyle müşteri ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Muhammed Ekin’in liderliğindeki firma, müşterilerine kaliteli ve güvenilir sıfır ve ikinci el temiz telefonları uygun fiyatlarla sunuyor. Aynı zamanda, telefon tamiri konusunda uzmanlaşmış teknik ekibiyle arızalı cihazları kısa sürede onarıyor.

Ekin İletişim, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, geniş aksesuar çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor. Telefon kılıfları, şarj aletleri, kulaklıklar ve diğer çeşitli aksesuarlar, müşterilere geniş bir seçenek sunuyor.

Muhammed Ekin, firma olarak sundukları hizmetleri şu sözlerle özetliyor: “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, kaliteli ürün ve hizmet sunmak bizim önceliklerimiz arasında. Sıfır ve ikinci el temiz telefonlardan, telefon tamiri hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunarak müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz.”

Ekin İletişim, Tatvan ve çevresindeki müşterilere sunduğu kapsamlı hizmetleriyle bölgede güvenilir bir iletişim noktası olma misyonunu sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.