Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

“Afyonkarahisar’ın Et Lezzetinde Güvencesi: Bolhaneden Et

“Afyonkarahisar’ın Et Lezzetinde Güvencesi: Bolhaneden Et
A+
A-

Bolvadin ilçesinde et sektörünün öncülerinden biri olan Bolhaneden Et, kalitesi ve geniş ürün yelpazesiyle Afyonkarahisarlı et tutkunlarına enfes bir lezzet deneyimi sunuyor. Firmanın sahibi Sefa Totu’nun liderliğinde, Bolhaneden Et, müşterilerine kusursuz hizmet ve üstün kalite garantisi veriyor.

Dana kıyma, dana kuşbaşı, bonfile, kuzu kol, kuzu pirzola, kanat, baget, incik, göğüs ve kelebek gibi zengin bir et çeşitliliği sunan Bolhaneden Et, her bir ürününde taze ve kaliteli etin izini taşıyor. Sefa Totu’nun liderliğindeki firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak etin doğallığını ve lezzetini koruyarak sofralara taşıyor.

Bolvadin’in bu et markası, müşterilere sadece bir alışveriş deneyimi değil, aynı zamanda uzman kadrosuyla etin doğru pişirme teknikleri ve önerileri konusunda da destek sağlıyor. Bolhaneden Et, hijyen standartlarına büyük önem vererek müşterilerine güvenilir ve sağlıklı et ürünleri sunmanın gururunu yaşıyor.

Sefa Totu’nun liderliğindeki Bolhaneden Et, müşterilerine damak zevkine hitap eden, kalite ve güvenden ödün vermeyen bir et alışveriş deneyimi sunuyor. Bolvadin’de etin en güvenilir adresi olan Bolhaneden Et, lezzetin ve kalitenin buluşma noktası olarak öne çıkıyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.