Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Ankara’nın Lezzet Dolu Durağı: Daily Mahall

Ankara’nın Lezzet Dolu Durağı: Daily Mahall
A+
A-

Ankara’nın Çankaya ilçesinin gastronomi haritasına özel bir iz bırakan Daily Mahall, Osmanlı mutfağının eşsiz lezzetleriyle Onat Yekta Bural yönetiminde Çankaya’da gurme yolculuğuna çıkaran bir mekan olarak öne çıkıyor.

Onat Yekta Bural’ın liderliğinde hizmet veren Daily Mahall, Osmanlı mutfağına ait zengin yemek çeşitleriyle müşterilerine unutulmaz bir lezzet şöleni sunuyor. Ankara’nın kalbi Çankaya’da konumlanan bu özel mekan, misafirlerine sadece bir yemek deneyimi değil, aynı zamanda sıcak bir atmosferde evlerini aratmayan bir hizmet sunuyor.

Daily Mahall, lezzet dolu menüsü ve sıcak atmosferi ile müşterilerine evlerinde hissettiren bir mekan olarak öne çıkıyor. Osmanlı mutfağına ait özel tariflerle hazırlanan yemekleri, geleneksel lezzetlere özgü bir dokunuşla sunarak Ankara’da bir lezzet noktası olma özelliğini taşıyor.

Onat Yekta Bural yönetimindeki Daily Mahall, lezzet arayanları tarihi ve geleneksel lezzetlerle buluşturuyor. Çankaya’da bu gastronomi serüvenine katılmak isteyenleri sıcak bir atmosferde ağırlıyor ve Ankara’da enfes Osmanlı mutfağına adeta bir kapı aralıyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.