Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Son dakika: Yaban Çiçekleri konusu nedir? Yaban Çiçekleri uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi?

Son dakika: Yaban Çiçekleri konusu nedir? Yaban Çiçekleri uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi?
A+
A-
Son dakika: Yaban Çiçekleri konusu nedir Yaban Çiçekleri uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi
expand

Yaban Çiçekleri dizisinin İstanbul ve Ayvalık’ta geçeceği biliniyor. Yolları sürpriz şekilde kesişen iki çiftin hikayesinin işleneceği dizinin konusu merak ediliyor. İşte Yaban Çiçekleri dizisinin konusu.

Yaban Çiçekleri konusu nedir?

Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut’un oturduğu dizi, aşkları çocukken başlayan ama yarım kalan Kılıç ve Ela’nın yeniden karşılaşmasını konu alıyor. Aşklarına gölge düşüren aile sırlarına, aşılmaz gibi görünen tüm engellere rağmen ikili yeni bir sayfa açıp tertemiz bir başlangıç yapabilecek midir?

Yolları sürpriz şekilde kesişen Kılıç ve Ela’nın sürükleyici hikayesini güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici bir anlatımla ekrana taşıyacak olan “Yaban Çiçekleri” yakında atv’de ekranlara gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.