Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Mirra Soft Lounge: Selçuklu’nun Lezzet ve Keyif Dolu Nargile Mekanı

Mirra Soft Lounge: Selçuklu’nun Lezzet ve Keyif Dolu Nargile Mekanı
A+
A-

Konya’nın Selçuklu ilçesinde, Feritpaşa Mahallesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi üzerinde konumlanan Mirra Soft Lounge, ABDURRAHMAN APA liderliğinde, benzersiz bir konseptle şehre yeni bir soluk getiriyor. Nargile ağırlıklı bir cafe konsepti sunan işletme, geniş bir menü yelpazesi ve iddialı atmosferiyle müşterilerine unutulmaz bir deneyim vad ediyor.

Mirra Soft Lounge, dünya kahvelerinin tamamını içerisinde barındıran geniş kahve menüsü ile kahve tutkunlarını cezbetmeyi başarıyor. Türk kahvesinden, menengiç kahvesine, dibek kahvesinden Osmanlı ve Avrupa tarzı kahvelere kadar geniş bir seçenek sunan mekan, kahve severlerin vazgeçilmezi haline gelmiş durumda.

Mekanın mutfak kısmında ise sabah kahvaltılarından başlayarak, wrap, beyaz et, kırmızı et, makarna çeşitleri, tavuk dünyası ve pastalara kadar geniş bir menü yer alıyor. Sıcak ve soğuk içecek seçenekleriyle zenginleşen menü, haftanın 7 günü sabah 08.30 itibariyle misafirlerini ağırlamaya hazır.

Özellikle gençlerin sıkça tercih ettiği Mirra Soft Lounge, bahçe ve iç mekan tasarımı ile şık ve rahat bir konfor sunuyor. Nargile sunumuyla da dikkat çeken işletme, iddialı hizmet anlayışı ve lezzet dolu menüsüyle Konya’nın her kesiminden ziyaretçi çekiyor. Mirra Soft Lounge, şehrin merkezinde keyifli bir lezzet serüvenine davet ediyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.