Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Nisam Butik Tarzınızı Simgeleyen Parçalarla Yeni Adresiniz

Nisam Butik Tarzınızı Simgeleyen Parçalarla Yeni Adresiniz
A+
A-

Sezonun yeni trend parçaları sosyal medya üzerinde oldukça fazla takip edilmektedir. Birçok yeni sezon ürünü sosyal medya üzerindeki butikler sayesinde keşfedip almaya karar veririz. Bu noktada bizlere yardımcı olan butiklerde her sezona uyum sağlaması ve şık parçalarıyla fark yaratması oldukça önemlidir.

Bizlerde bugün hem sosyal medya üzerinde hem de kendi mağazalarında her sezona uyum sağlayan afili parçalarıyla oldukça dikkat çeken Nisam Butik firmasına konuk olduk. Firma sahibi Yakup Karadavut butiğindeki parçaları ve ürün kalitelerini İş Ve Başarı izleyicileri ve ekonomikgelismeler.com okuyucularıyla paylaştı.

Kayseri Merkez de faaliyet gösteren Yakup Karadavut her sezona uygun birbirinden şık spor tarzı birçok farklı ürünü butiğinde müşterileriyle buluşturmaktadır. Oldukça ihtişamlı olan bu parçalar her sezonun trendlerinden bir hava taşıyor ve üzerinizde de duruşu baştan aşağı tarzınıza ayrı hava katıyor.

Nisam Butikte konumuz moda şıklık olunca Yakup Karadavut la ürünleri hakkında konuşacak çok fazla şey bulduk. Ürünlerinde moda olan modern parçaları müşterileriyle burada buluşturduğunu belirten Yakup Karadavut ‘’ Bizim buradaki öncelikli amacımız yıllardır değişmeyen her geçen gün günümüze farklı farklı renkler desenler ile yansıyan kadınların vazgeçilmezi olan moda tutkusunu işletmemizde de yansıtmak. Buraya gelen müşterilerimiz spordan klasiğe birçok farklı tarzda ürünü bulabiliyorlar. Yazın veya sonbaharın esintisinde butiğimizde baştan sona o mevsime bürünüyor içeriye girildiği anda o sezonun havasını burada almanız mümkün birbiriyle uyumlu parçalar ve o parçalara hava katan renkler bunların başında geliyor.’’ Sözlerini ekledi.

Giyim konusunda kadınların oldukça fazla araştırdığı ve alışveriş yaptığı butiklerde ürünün modeli kadar kullanışlı ve kaliteli olması da çok önemli. Nisam Butikte hem ürünlerinin görünüşüne hem de kullanışlı kaliteli kumaşlardan dikilmiş ürün olmasına dikkat etmektedir. Tercih edilen kıyafetleri kısa vadeli yıpranmış kullanmak değil de uzun vadeli kullanabilmeniz için kumaşından dikimine bütün detaylara oldukça özen göstermektedir.

Dönemimizde artan online alışverişte de Nisam Butik yine yanınızda sosyal medya hesapları üzerinden bütün yeni parçaları inceleyebilir istediğiniz ürünü ve bedeni sipariş edebilirsiniz. Bu sayede kaliteli ürünleri sadece Nisam Butik firmasına giderek değil bulunduğunuz her ilden alabilirsiniz.

Sizlerde kendi tarzınızı Nisam Butik parçalarıyla tamamlamak ve bu ürünleri tercih etmek isterseniz Nisam Butik firmasına giderek veya online alışveriş ile sosyal medya hesapları üzerinden ulaşım sağlayarak dilediğiniz parçaları alabilirsiniz.

Haber Editörü: Elif Kaya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.