Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Eğitimde tartışılmaz kalitesiyle bir okul; Özel Atak Okulları!

Eğitimde tartışılmaz kalitesiyle bir okul; Özel Atak Okulları!
A+
A-

Güzel bir geleceğin yolu kaliteli bir eğitimden geçiyor.  Gelecek nesillere umut dolu yarınların kapısını aralayan ve kaliteli öğrenciler yetiştirmeyi kendine bir misyon olarak edinmiş bir okula rotamızı çevirdik. Adıyaman Merkez’de faaliyet gösteren Özel Atak Okulları, eğitim sektörüne dair tüm merak edilenleri İş ve Başarı izleyicileriyle ve ekonomikgelismeler.com okuyucularıyla paylaştı.

Okulun Müdüresi Sema Bayrak, güzel ülkemizin evlatlarını kaliteli bir eğitimle buluşturmak için bu yola çıktıklarından bahsetti. Okulun bünyesinde bir adet Fen Lisesi ve bir adet Ortaokul’un da bulunduğuna dikkat çeken Bayrak, her yaştan öğrenciye kapılarının ardına kadar açık olduğunu da belirtmeden geçmedi.

Eğitim sektöründe en önemli unsurlardan birinin de eğitmenler olduğunu söyleyen Sema Bayrak, bünyelerinde alanının ehli eğitimcilerle çalıştıklarını, öğrencilerin psikolojisinden anlayan, doğru yönlendirmelerle başarıya endeksli öğretmenlerle başarılarına başarılar kattıklarından da bahsetti.

Ezbere dayalı bir sistemden ziyade çok yönlü eğitimi amaç edindiklerini de sözlerine ekleyen Sema Bayrak, gelişen teknolojiye uygun tüm fiziksel ortamın da öğrencilerle buluşturulduğunu söyledi.

Sportif ve fiziksel aktivitelere de okul bünyesinde çok önem verdiklerini de belirtmeden geçmeyen Sema Bayrak, öğrencilerin gelişimi için onları okulu severek ve benimseyerek gelmelerini sağladıklarına da değindi.

Öğrencilerinin başarılarıyla da büyük gurur duyduklarını da ifade eden Sema Bayrak, tüm öğrencilere hayallerinde gidem yolda sıkı sıkıya bağlı kalmalarını da önermeden geçmedi.

Bizlerde kaliteli eğitime önem veren tüm öğrenci ve velilerimizi Özel Atak Okulları’na davet ediyoruz.

Haber editörü: Kübra Bektaş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.