Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Güzelliğinize Güzellik Katacak Adres-Sevcan Doygun Beauty Center

Güzelliğinize Güzellik Katacak Adres-Sevcan Doygun Beauty Center
A+
A-

Güzellik salonu veya merkezi olarak adlandırılan yerler, insanların kendilerini iyi hissettirdiği ve mutlu olmalarını sağlayan birçok işlem barındırır. Daha güzel, daha bakımlı ve en önemlisi daha iyi hissetmek için hem kadınlar hem erkekler bu merkezleri tercih eder. Kişisel bakım konusuna önem veren ve bu konu üzerinde duran herkes zaten mutlaka güzellik salonlarından zaman zaman yardım almalıdır. Güzellik merkezinde profesyonel ve alanında eğitimli kişiler çalışmaktadır. Yüz oranınıza beklentilerinize göre işlemler uygulanır. Her bir uygulamanın günümüzdeki modern teknolojiyle birlikte acısız şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Güzellik merkezinde yapılan işlemler nelerdir, güzellik merkezinde hangi hizmetler verilir buyurun yazıya.

Bizlerde bu doğrultuda Show Türk Çat Kapı ekibi olarak Muğla Dalaman’da bulunan SEVCAN DOYGUN BEAUTY CENTER merkezine konuk olduk.Merkezimde verilen hizmetleri işletme sahibimiz Sevcan Doygun Show Türk Çat Kapı izleyicileriyle ve ekonomikgelişmeler.com okurlarıyla paylaştı.

Sevcan Doygun Beauty Center,merkezinde kalıcı makyaj,Dudak Vitamin -Renklendirme,Kaş Tasarım-Microblading-Pudralama,İpek kirpik-kirpik Lifting,Kalıcı Oje-Protez Tırnak-Nail Art vb.pek çok hizmeti profesyonel kadrosuyla vermektedir.

İşletme sahibimiz Sevcan Hanım, Bir estetik ve güzellik merkezinin tek bir konuda uzman olmasını değil, müşterilerine çeşitli alternatifler sunabilmesi gerektiğini düşündüğü için,tüm alanlarında profesyonel, güler yüzlü, kaliteli, steril ve temiz koşullarda hizmet veren, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan uzman kadromuzu oluşturduğunu ifade ediyor.

Sevcan Doygun Beauty Center, merkezlerine  gelen tüm müşterilerinin kendisini evinde hissetmeleri için gerekli olan tüm konforu düşünmektedir.Merkezimiz müşteri memnuniyeti, sağlık, hijyen ve teknolojik ekipmanlarıyla hizmet anlayışını maksimuma ulaştırmayı ilke edinmiştir.

Sevcan Doygun Beauty Center, hizmet vermeye başladığı günden bu yana İlk günkü heyecanıyla her zaman güler yüzlü, hijyenik ve disiplinli bir anlayışla yoluna devam ediyor, müşterilerinin memnuniyetlerini en üst seviyede tutup onların da referans oldukları yeni müşterilere aynı kalitede hizmet ve ürünler sunarak yoluna devam etmektedir.

Bizlerde vermiş olduğu bilgilerden dolayı işletme sahibimiz Sevcan Doygun’a çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Haber Editörü:Hilal Pepil

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.