Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Dövme Silme Tekirdağ İle Dövme Sildirme Ve Yaptırma İşlemlerinizi Gerçekleştirebilirsiniz

Dövme Silme Tekirdağ İle Dövme Sildirme Ve Yaptırma İşlemlerinizi Gerçekleştirebilirsiniz
A+
A-

Gösterişi modelleri ve şıklığıyla deri üzerine işlenen dövmeler günümüzde oldukça fazla tercih edilmektedir. Özellikle şekilleriyle kendimizi ifade eden dövme modelleri nerelerde nasıl yapılmaktadır ve beğenilmeyen dövmeler nasıl silinebilmektedir? Sorularına yanıt için Show Türk Kanalı Çat Kapı programı ekibi’ de bugün Dövme Silme Tekirdağ işletmesine konuk oldu. İşletme sahibi Yusuf Yabacı der üzerinde konuşturduğu sanatının ve dövme silme işlemlerinin detaylarını Çat Kapı izleyicileri ve ekonomikgelişmeler.com okuyucularıyla paylaştı.

Uzun yıllardan beri sektörde olan Yusuf Yabacı hem deri üzerine işlemiş olduğu dövme sanatıyla hem de istenilmeyen dövmeleri kısa sürede deriden silmesiyle Tekirdağ bölgesinde adından oldukça fazla söz ettirmektedir. 20 yıl önce ilk dövmesini yaptırdıktan sonra bu işlemleri kendisi yapmaya karar veren Yusuf Yabacı almış olduğu ilk dövme makinasıyla kendi sanatını konuşturmaya başlangıç yapmıştır. Zamanla çevresinden almış olduğu olumlu geri dönüşler sayesinde işletmesini genişleterek Tekirdağ’ da birçok kişiye hizmet vermektedir. Yapmış olduğu dövmelerin yanı sıra daha öncesinde yapılan veya kişilerin istemediği bütün dövmeleri de silen Yusuf Yabacı temin ettiği ilk dövme silme makinasıyla işlemleri yaparak istenilmeyen dövmeleri aşama aşama vücuttan yok etmiştir silme işlemini hem daha kısa zamanda gerçekleştirebilmek hem de son teknoloji cihazlarla kaliteli hizmet verebilmek için yeni bir makine daha temin ederek müşterilerine dövme silme konusunda hizmetlerini geliştirmiştir. İlerleyen zamanlardaki hedeflerinin birçok kişiye ulaşmak ve sevilmeyen dövmelerini kısa sürede yok etmek olduğunu açıklayan Yusuf Yaşar titiz ve hijyen kurallarıyla işlemlerini gerçekleştirmeye de oldukça dikkat etmektedir.

Son zamanların oldukça fazla trendi olan dövmelerden de bahseden Yusuf Yabacı ‘’2022 dövme trendleri biraz daha farklı ve hareketli. Soyut tasarımlar, 90’lardan parçalar veya renkli dövmeler bu sene daha çok tercih ediliyor. Mesela renkli dövmelerde sezonun renkleri ve iştihamıyla karıştırılarak oldukça güzel modeller ortaya çıkartıyoruz.’’ Diyerek son zamanların dövmedeki trendini de anlattı.

Sizde dövme yaptırmak istiyor fakat istediğiniz modele karar veremiyorsanız veya yaptırdığınız dövmeyi arttık kullanmak istemeyip sildirmeyi düşünüyorsanız son teknoloji cihazlarıyla kaliteli ve hijyenik bir şekilde hizmet veren Dövme Silme Tekirdağ giderek Yusuf Yabacının mükemmel sanatıyla istediğiniz dövmeleri yaptırabilir veya sildirebilirsiniz.

Haber Editörü: Hilal Gümüş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.