Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Şeker Bungalov İle Muhteşem Bir Hafta Sonu Tatiliniz Sizleri Bekliyor

Şeker Bungalov İle Muhteşem Bir Hafta Sonu Tatiliniz Sizleri Bekliyor
A+
A-

Sessiz, sakin, huzurlu ve yaşadığınız yerden çok da uzaklaşmadan bir tatil yapmak istiyorsunuz fakat en doğru adres neresidir diye düşünerek araştırmalara mı başladınız? İşte bu haber tam size göre. Ufak bir hafta sonu kaçamağı ve unutulmaz bir tatil planlıyorsanız rotanızı Sapanca’ ya çevirebilirsiniz.

Show Türk Kanalı Çat Kapı programı ekibi’ de bugün Sakarya Sapanca bölgesinde doğa güzellikleri içerisinde yer alan Şeker Bungalova konuk oldu. İşletme sahibi Deniz Hanım Sapanca’ nın eşsiz güzellikleri içerisinde yer alan bungalovlarını Çat Kapı izleyicileri ve ekonomikgelismeler.com okuyucularıyla paylaştı.

Sakarya Sapanca bölgesinde Şeker Bungalov olarak konaklama alanında faaliyetlerine başlamış olan Deniz Hanım unutulmaz bir hafta sonu geçirmek ve doğa içerisinde sakin huzurlu dakikaları sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için bungalovlarını faaliyete sokmuştur. Adından da belli olduğu üzere adeta renkli şekerler gibi olan bu bungalovlar tamamen Deniz Hanımın hayal gücüne dayalı tasarlanmış ve bahçe alanından içeriye kadar olan her detay oldukça dikkat çekmektedir. Bungalovlar içerisinde bulunan salon yatak odası ve Amerikan mutfak ile evinizdeki konforu yakalayabilmektesiniz. Aynı zamanda bahçe kısmı da oldukça muhteşem dekore edilen Şeker Bungalovda saat fark etmeksizin havuzda suyun keyfini çıkartabilir veya kitap ve kahveniz eşliğinde temiz hava içerisinde bahçede oturabilirsiniz

Kendilerini tercih eden misafirlerinin unutulmaz bir yerde unutulmaz bir tatil geçirebilmeleri için bütün detaylara özen verdiklerini ve misafirlerinin sıcak ev atmosferinde güne güzel bir kahvaltıyla başlayabilmeleri için kahvaltı servislerini de ekleyen Deniz Hanım yaz kış olmaksızın şehirden uzaklaşmak isteyen misafirlerine en kaliteli hizmeti en iyi konforla sağlamaktadır. Bir bungalovdan çok daha fazla konfora sahip olan Şeker Bungalov evlerinde sevdiklerinizle doğanın tadını çıkartıp muhteşem fotoğraf karelerinizle anılarınıza bir yenisi daha ekleyebiliyorsunuz.

Her detaysın misafirler için özenle tasarlandığı ve bungalov severlerin ilk adresi olan Şeker Bungalovu sizlerde tercih etmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Deniz Hanım ile iletişime geçerek rezervasyonlarınızı oluşturmak ve daha sonrasında günün tadını Şeker Bungalovları ile kaliteli ve konforlu geçirmek.

HABER EDİTÖRÜ: ELİF KAYA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.