Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Betüşün Yeri, Tirebolu’da Moda Rüzgarı Estiriyor!

Betüşün Yeri, Tirebolu’da Moda Rüzgarı Estiriyor!
A+
A-

Tirebolu’nun alışveriş sahnesine damgasını vuran Betüşün Yeri, iç giyimden pijama-fantezi giyime, çocuk giyiminden şal, eşarp, bijüteriye kadar geniş bir ürün yelpazesi ile şehirde adından sıkça söz ettiriyor. Firma sahibi Betül Küçükhasan Mürteza’nın liderliğinde, kaliteli ürünleri ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Betüşün Yeri, moda tutkunlarını kendine çekmeye devam ediyor.

**Çeşitlilikte Sınır Tanımayan Moda**

Bay ve bayan iç giyim kategorisinde iddialı tasarımlar sunan Betüşün Yeri, müşterilerine konfor ve şıklığı aynı anda vaat ediyor. Pijama-fantezi giyimde öne çıkan seçenekleriyle modayı takip edenleri cezbetmeyi başarıyor. Ayrıca, çocuk giyimindeki sevimli tasarımlarıyla miniklerin kalbini kazanıyor.

**Aksesuar Tutkunlarına Özel Seçenekler**

Betüşün Yeri, sadece giyimde değil, aksesuar dünyasında da iddialı. Şal, eşarp ve bijüteri koleksiyonlarıyla müşterilerine tarzlarını tamamlama fırsatı sunuyor. Her zevke uygun ürünleriyle Betüşün Yeri, şehirdeki alışveriş severlere hitap ediyor.

**Giresun Modasında Bir Adım Önde**

Giresun’un tercih edilen markalarından biri haline gelen Betüşün Yeri, şehrin modasına yön veriyor. Betül Küçükhasan Mürteza’nın önderliğindeki firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak alışveriş deneyimini bir adım ileri taşıyor.

Betüşün Yeri, Tirebolu’nun moda haritasında önemli bir noktada yer alıyor. Kaliteli ürünleri, şık tasarımları ve geniş ürün yelpazesi ile moda tutkunlarını kendine çekiyor, Giresun’un alışveriş atmosferine yeni bir soluk getiren firma siz müşterileri için hizmet vermeye devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.