Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

MÜCELLA ABİYE: ŞIKLIĞIN ADRESİ BATMAN’DA AÇILDI

MÜCELLA ABİYE: ŞIKLIĞIN ADRESİ BATMAN’DA AÇILDI
A+
A-

Batman ilçesine özgü tasarımlarıyla dikkat çeken Mücella Abiye, sahibi Şirivan Türe liderliğinde şehre yeni bir moda soluğu getiriyor. Moda dünyasının öncü isimlerinden biri olan Mücella, özel tasarımlarıyla müşterilerini büyülemeye devam ediyor.

Şirivan Türe’nin özenle seçilmiş kumaşlar ve zarif detaylarla hazırlanan abiye koleksiyonu, özel günlerde şıklığı ve zarafeti arayanlara hitap ediyor. Mücella Abiye, sadece şehir sakinlerine değil, çevre il ve ilçelerden de ilgi görerek bölgenin önemli bir moda destinasyonu haline geliyor.

İlçenin merkezinde yer alan Mücella Abiye mağazası, şık vitrin düzenlemesi ve geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Şirivan Türe, müşterilerine sadece bir giyim mağazası değil, aynı zamanda kişiye özel tasarım hizmeti sunan bir atölye deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

Mücella Abiye’nin sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilen Şirivan Türe, müşterilerine güncel koleksiyonları ve özel indirimleri duyurarak modaseverlere avantajlar sunuyor. Ayrıca, abiye dışında günlük giyim ürünleriyle de dikkat çeken mağaza, her tarza uygun seçenekler sunuyor.

Mücella Abiye, Batman ilçesine getirdiği özel tasarımları ve kaliteli hizmet anlayışıyla adından söz ettirirken, Şirivan Türe’nin önderliğindeki bu moda adresi, bölge halkının ve ziyaretçilerin modaya dair beklentilerini karşılamaya devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.