Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

HFC OTO LASTİK: GÜVENLİ YOLCULUKLARIN ADRESİ

HFC OTO LASTİK: GÜVENLİ YOLCULUKLARIN ADRESİ
A+
A-

Diyarbakır’ın Gaziler Mezopotamya Mahallesi’nde faaliyet gösteren HFC Oto Lastik, lastik değişimi ve yol yardımında sağladığı kaliteli hizmetiyle adından söz ettiriyor. Firmanın sahibi Hüseyin Fidancan liderliğindeki işletme, geniş hizmet yelpazesi ve müşteri odaklı anlayışıyla öne çıkıyor.

HFC Oto Lastik, tüm araç gruplarına yönelik sıfır ve ikinci el lastik değişimi ile satışını gerçekleştiriyor. Aynı zamanda 7/24 hizmet veren yol yardım servisi ile sürücülere sorunsuz bir seyahat deneyimi sunuyor. Firmanın adresi, Ayşenur Zarakolu Caddesi üzerinde, Kaplan City karşısında bulunan No: 29/E adresinde konumlanmış.

Müşterilere daha hızlı ve etkili hizmet sunabilmek adına HFC Oto Lastik, sosyal medya üzerinden de aktif olarak iletişimde bulunuyor. İnstagram adresi “hfcotolastik” ve Facebook sayfası “Fidancan Hüseyin” üzerinden firmanın güncel aktivitelerini takip etmek mümkün.

Telefon numarası 0534 308 18 29 olan HFC Oto Lastik, En Yakın.com üzerinden de müşterilerine ulaşıyor. Lastik değişim süresi konusunda iddialı olan firma, 4 adet lastiği sadece 15 dakika içinde değiştirebiliyor. Yol yardımı ise Diyarbakır çevresi içinde 150 kilometreye kadar hizmet sunuyor.

Hüseyin Fidancan liderliğindeki 5 kişilik deneyimli ekip, güvenli ve huzurlu bir yolculuk için müşterilerini bekliyor. HFC Oto Lastik, kaliteli hizmet anlayışını sürdürerek sürücülerin lastikle ilgili ihtiyaçlarına çözüm sunmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.