Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

CİOLE COFFEE&BAKERY: LEZZET DOLU ANLARIN ADRESİ

CİOLE COFFEE&BAKERY: LEZZET DOLU ANLARIN ADRESİ
A+
A-

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde göz kamaştıran bir lezzet durağı daha kapılarını Show Türk Daveteiz Misafir izleyicilerine açtı. Ciole Coffee&Bakery, sahibi Muhammed Demir ve Veysel Demir önderliğinde, 3.Nesil kahve çeşitleri ve tatlı çeşitleriyle sunduğu özel lezzetlerle müşterilerini ağırlıyor.

Bismil’in gastronomik haritasına kaliteli bir soluk getiren Ciole Coffee&Bakery, sadece kahvesiyle değil, aynı zamanda taze tatlı çeşitleriyle de dikkat çekiyor.
Muhammed Demir’in özenle seçilmiş kahve çekirdekleri ve günlük taze malzemelerle hazırlanan tatlı çeşitleriyle,müşterilere unutulmaz bir tat deneyimi sunuyor.

İlçenin merkezi konumunda bulunan Ciole, sıcak bir ortam ve modern tasarımıyla misafirlerini ağırlıyor. İşletme, kahve tutkunlarına geniş bir menü seçeneği sunmanın yanı sıra, günlük taze birbirinden çeşit  tatlılarıyla da damakları şenlendiriyor.

Veysel Demir, Ciole Coffee&Bakery’nin sadece bir kahve dükkanı değil, aynı zamanda bir buluşma noktası olduğunu belirtiyor. İlçe sakinlerini ve ziyaretçilerini samimi bir atmosferde ağırlayan işletme, keyifli anlar ve lezzet dolu sohbetlere ev sahipliği yapıyor.

Ciole Coffee&Bakery, Bismil’e kalitlei bir lezzet deneyimi kazandırarak kahve ve pasta tutkunlarını  ağırlamaya devam ediyor.Muhammed Demir ve  Veysel Demir’in önderliğindeki bu mekan, kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek misafirlerine lezzet dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.