Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

ÇETİNER TARIM: GÜROYMAK’IN GURURU

ÇETİNER TARIM: GÜROYMAK’IN GURURU
A+
A-

Bitlis’in Güroymak ilçesinde faaliyet gösteren Çetiner Tarım, tarım sektöründe öncü bir konumda bulunuyor. Firmanın sahibi olan Emre Çetiner, makinelerin satışı ve tarım sektörüne yönelik çözümler sunma konusundaki liderliğiyle dikkat çekiyor. Emre Çetiner, makineler konusundaki uzmanlığını makine mühendisliği diploması ile taçlandırmış bir isim.

Geleceğe dair vizyonlarıyla dikkat çeken Emre Çetiner, işinin üretim süreçlerinde daha aktif bir rol oynamayı hedefliyor. Bu, sadece ticaretin ötesinde, kendi işinin üretim kısmında da etkili olmayı amaçlayan bir girişimcidir. Emre Çetiner, bu kararlılıkla kendi işinin sadece satış aşamasında değil, aynı zamanda üretim süreçlerinde de söz sahibi olmayı arzuluyor.

Ancak Emre Çetiner’in hedefleri sadece iş dünyasıyla sınırlı değil. Aynı zamanda, bu başarıya ulaşmasında büyük katkıları olan annesine olan minnetini bir adım öteye taşımayı amaçlıyor. Bu kapsamda, annesine adanmış bir vakıf kurarak, öğrencilere burs vermek gibi sosyal sorumluluk projelerine odaklanmak istiyor.

Çetiner Tarım, sadece kaliteli tarım makineleri sunan bir firma değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden bir işletme olarak da öne çıkıyor. Güroymak ve çevresindeki çiftçilere katma değer sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda genç nesillerin eğitimine destek olma amacını taşıyan bu vizyoner liderlik anlayışı, Çetiner Tarım’ı bölgenin ötesinde bir etki yaratmaya aday kılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.