Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

BABALIK BALIK EVİ: TAZELİK VE LEZZETİN ANAHTARI BATMAN’DA

BABALIK BALIK EVİ: TAZELİK VE LEZZETİN ANAHTARI BATMAN’DA
A+
A-

Batman merkezde, Gültepe Mahallesi’nde hizmet veren Babalık Balık Evi, sahibi Abdulhalim Çoban ve ailesiyle birlikte kaliteli balık lezzetlerini müşterilerine sunuyor. Şehrin ışıklarının yanında, Gültepe ışıkları alfemo yanındaki konumuyla dikkat çeken işletme, geniş balık çeşitleri ve sıcak atmosferiyle adından söz ettiriyor.

Haftanın her günü hizmet veren Balık Evi, hamsi, istavrit, çupra, somon ve alabalık gibi birçok çeşidiyle balık severlere geniş bir lezzet seçeneği sunuyor. Müşterilere hem taze balık satışı yapılıyor hem de istenirse siparişe göre pişirilip servis ediliyor.

Abdulhalim Çoban ve ailesi tarafından işletilen Babalık Balık Evi, aile sıcaklığında bir atmosfer sunarak müşterilerine keyifli bir deneyim yaşatıyor. Günlük taze balık çeşitleri, Akdeniz balıkları ve bölgesel çeşitlerle menüsünü zenginleştiren işletme, mevsimine göre balık çeşitlerini değiştirerek tazelik garantisi veriyor.

Her pişirme sürecinde yağ değişimi yaparak sağlıklı ve lezzetli balıklar sunan Babalık Balık Evi, Batman halkının ilgisini çekerek her geçen gün büyüyor. Abdulhalim Çoban’ın ustalığı ve işletmenin kalite anlayışı, müşterilerden büyük takdir topluyor. Şehrin balık tutkunları için Babalık Balık Evi, taze ve sağlıklı balığın vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.