Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

“İsli Dükkan: Antalya’nın Lezzet Dolu İsmi!

“İsli Dükkan: Antalya’nın Lezzet Dolu İsmi!
A+
A-

Antalya’nın gastronomi haritasına yeni bir soluk getiren İsli Dükkan 20 Ekim 2023’te kapılarını açarak et tutkunlarına enfes bir deneyim sunuyor. Güzeloba mahallesinde, 2107. Sokak No:25 adresinde konumlanan bu özel işletme, sahibi Lütfi Kıymet’in özenle seçilmiş tütsüleme et konseptiyle dikkat çekiyor.

Lütfi Kıymet,İsli Dükkan’ın açılışını gerçekleştirerek, bölge halkına ve ziyaretçilere eşsiz lezzetlerle dolu bir gastronomi serüveni vaat ediyor. Açılış saati 12.30, kapanış saati ise 21.00 olan işletme, özellikle tütsüleme etin eşsiz aromasıyla hazırlanan zengin menüsüyle dikkat çekiyor.

Smoka House’un sunduğu lezzet şölenini keşfetmek isteyenler, işletmenin detaylı bilgilerine Instagram hesabından ulaşabilirler. Smoka House, bu platform üzerinden güncel menüsü, özel etkinlikleri ve kampanyaları ile ilgili detaylı bilgileri paylaşarak, müşterileriyle etkileşimde bulunmayı amaçlıyor.

Antalya’nın tütsüleme etle buluştuğu bu mekan, sadece bir yemek yeri olmanın ötesine geçerek, lezzetle sanatı birleştiriyor.

İSLİ DÜkKAN kaliteli hizmet anlayışı ve özgün konseptiyle bölgede adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Siz de bu gastronomi yolculuğuna katılarak,İsli Dükkan’ın eşsiz tatlarıyla tanışabilir ve lezzet dolu anların keyfini çıkarabilirsiniz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.