Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

İstanbul Sokaklarının Eğlence Dolu Mekânı Pera Temple Pub

İstanbul Sokaklarının Eğlence Dolu Mekânı Pera Temple Pub
A+
A-

Her Müzik Tarzına Ve Eğlence Zevkine Hitap Edebilen İstanbul Gece Hayatı Yılın Her Dönemi Hareketliliğini Ve Canlılığını Koruyor.

İşte tam da bu yüzdendir ki İstanbul gece hayatı her gidenin hafızalarına kazınıyor. Yılın hangi dönemi giderseniz gidin, İstanbul’da caz, rock, pop, disko, pub, meyhane, canlı müzik kafeleri, roof barlar ve daha pek çok konseptte mekâna denk gelmeniz mümkün. Şehirde gece hayatının nabzını tutan başlıca mekânlarda tabi bunların ilk başında akla gelen yerlerdendir.

TV8.5 Çat Kapı Ekibi’ de bugün İstanbul’da eğlence mekânı denilince akla ilk gelen yerlerden birisi olan Pera Temple Puba konuk oldu. İşletme sahibi Cem Demir eğlence dolu işletmesini ve faaliyetlerini Çat Kapı izleyicileri ve ekonomikgelismeler.com okuyucularıyla paylaştı.

Kaliteli yemek, kaliteli müzik’ mottosuyla çıktığı yolda sıcak ve samimi ortamıyla İstanbul’un bir numaralı eğlence mekânı haline gelen Pera Temple Pub, bu yaz da adından söz ettiriyor.

2022 yılından bu güne kadar İstanbul Beyoğlu bölgesinde eğlence mekânı olarak hizmet vermeye başlayan Cem Demir işletmesinde hem dünya mutfağına özgü birçok lezzeti müşterileriyle buluşturmayı hedeflemiş hem de yemek yerken eğlenebilmeyi de işletme içerisinde müşterilerine yansıtabilmek için işletmesini kurmuştur. Şuan İstanbul bölgesinde eğlence mekânı denilince akla ilk gelen yerlerden birisi olan Pera Temple Pub da sevdiklerinizle keyifli saatler geçirmeniz mümkün.

Yılın 12 ayı açık olan ve misafirlerine 12:00 ve 04:00 saatleri arasında eğlence vadeden aynı zamanda dünya çapında eğlence trendlerini yakından takip eden ve uygulayan Pera ekibinin efsane DJ performansları eşliğinde dilediğinizce dans edebilirsiniz.

Sadece pub olarak değil, aynı zamanda bir restoran olarak da hizmet veren Pera Temple’da dünya mutfağı başta olmak üzere pek çok farklı lezzeti tatma imkânı bulabiliyorsunuz. Özellikle Cuma cumartesi geceleri sokaklara taşan eğlencesiyle Pera Temple Pub da güvenlikte oldukça iyi sağlanmaktadır. Özel korumaların denetimleri ile müşteriler içeriye alınıyor.

Konumuyla da ulaşımda oldukça kolaylık olan Pera Temple Pub da sizlerde sevdiklerinizle eğlence dolu bir akşam geçirmek istiyorsanız mutlaka işletmeye giderek sevdiklerinizle yerinizi almalısınız.

Haber Editörü: Elif Kaya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.