Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Gençlere Sporda ışık tutan yer: Zalim Er Spor Kulübü

Gençlere Sporda ışık tutan yer: Zalim Er Spor Kulübü
A+
A-

Spor, sağlıklı bir hayatı desteklemek için gereklidir. Bir zevk ve hobi olmanın ötesinde sağlıklı bir hayatın sağlanmasında düzenli spor yapmanın faydaları öne çıkmaktadır. Spor kulüpleri sağlıklı bir hayatın desteklenmesi için gerekli spor desteklerinin ve imkânlarının oluşturulması ve insanların özgür iradeleri ile spor yapmaya karar vermeleri için kurulmuştur.

TV8.5 Ekibi ’de bu gün spor alanında birçok faaliyeti kulübünde gençlere sağlayan Özkan Zalim Er’in işletmesine konuk oldu. Özkan Zalimer İstanbul Esenyurt bölgesinde hizmet sağladığı işletmesini kurmadan önce spor alanında birçok farklı yerlerde eğitmenlik yaparak işinde ustalaşmıştır ve zamanla kendi spor kulübünü kurmaya karar vererek işletmesini kurmuştur.

Özkan Zalimer işletmesini kurmasındaki temel amacın gençlerin ileriye dönük daha başarılı olmalarını sporun onlardaki önemini ve değerini arttırabilmek olduğunu belirtti ve şu sözleriyle açıkladı.              ‘’ Gençlerin herhangi bir spor dalı ile ilgilenmelerini bedenen zihnen ve ruhen geliştirerek her türlü kötü alışkanlıktan uzak durmalarını sağlamak, onların sporcu ahlakıyla önce kendilerine, ailelerine, çevrelerine dolayısıyla ülkelerine ve millete faydalı bireyler olmaları için çalışmak, aynı zamanda maddi manevi sağlık ve estetik gibi yönlerden gelişmelerine, ilerlemelerine yardımcı olmak amacıyla kulübümüzü faaliyete soktuk.’’

Birçok spor dalına yer verilen işletmede fitness, bady, kickboks ve farklı spor dallarıyla ilgileniliyor. Küçük yaşlarda spora merak salan çocuklar ve ileriye dönük gelişmeyi hedefleyen gençlerin rahatlıkla tercih edebileceği spor kulübünde hocalar eşliğinde gereken bütün eğitimler verilmektedir.

Özkan Zalimer ‘’ Bizlerin görevi gençleri tanımlamaktan ziyade tanımaya anlamaya empati kurmaya ve geleceklerine ışık olabilmektir bunun için kulübümüzde eğitim sağladığımız bütün öğrencilerimize en iyi şekilde ve kendilerini tamamen aile ortamında hissedebilecekleri bir ortam yaratarak gerekli eğitimleri vermektir. Her adımımızı gençlerle birlikte yürüme gayreti içinde atıyoruz. İşte bu kapsamda onlara ve onlardan sonraki nesillere güçlü, refah ve dinamik bir gelecek sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.  ‘’ sözleriyle temel görevlerinin ve spor salonundaki gençlere nasıl bir hizmet sağlamak istediklerini belirtti.

Zalim Er Spor Kulübünün misyon ve vizyonlarını da Özkan Zalimer şu sözleriyle açıkladı. ‘’Misyonumuz; Türk Sporuna; Atatürkçü, Çağdaş, Sağlıklı ve Sportif genç nesiller yetişmesine katkı sağlamaktır. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan kulübümüz, yetiştirmekte olduğumuz sporculara profesyonel sporun gereklerini öğretmeyi bir ilke olarak kabul etmiştir. Vizyonumuz; Spor kulübü kültürünü benimsemiş sporcular yetiştirerek kulüp bazında tüm branşlarda ulusal ve uluslararası başarılı dereceler elde etmektir.’’

Zalim Er Spor Kulübü kurulduğu yıldan itibaren spora oldukça önem vermektedir. Kendi bünyesinde kurduğu Spor Kulübü ile daha büyük hedeflere ulaşmaya çalışan bir kurum haline gelmiştir. Aynı zamanda sporu gelir elde etmek amacıyla değil tam tersine minik ve sporcu adaylara sporu sevdirmek ve el uzatmak amacını gütmektedir. Her öğrencisine ayrı ayrı değer vermektedir. Alt yapı ekibi ve uzman kadrosuyla da Özkan Zalimer  Zalimer Spor Kulübü’nü en iyi yerlere getirmeye çalışmaktadır.

Sizlerde spora olan bakış açınızı ve enerjinizi yükseltebilmek ve sizlere kaliteli hizmet sağlayan bir spor kulübü tercih etmek isterseniz mutlaka Zalimer Spor Kulübüne katılım sağlamalısınız.

Haber editörü: Elif Kaya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.