Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Sektörün Yükselen Enerjisi: İsra Aydınlatma

Sektörün Yükselen Enerjisi: İsra Aydınlatma
A+
A-

Işık, binlerce yıldır insan hayatını etkileyen önemli bir unsur olmuştur. Teknolojik gelişmeler ışığın form değiştirmesini sağlasa da kullanım amacı temel olarak aynı kalmıştır. Işığın işlevsellik veya estetik görünüm sağlamak için kullanılmasına aydınlatma denir.
Aydınlatma uygulaması doğru yapıldığında, insanlar üzerinde olumlu etki yaratılır. Doğru aydınlatmayla, iş yerlerinde güvenli çalışma koşulları oluşturulur, performans ve yoğunlaşma artırılır, evlerde yüksek konfor ve uyku düzeninin korunmasını sağlar.
TV8.5 Ekibi de bu gün İstanbul Beyoğlu’nda aydınlatma alanında faaliyet gösteren Eray Tekeli’nin işletmesine konuk oldu. Eray Tekeli faaliyetlerini ve gösterdikleri kaliteli hizmeti nasıl sağladıklarını İş Ve Başarı izleyicileri ve ekonomikgelismeler.com okuyucularıyla paylaştı.
Uzun süredir aydınlatma alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Eray Tekeli elektrik kabloları ve ampul çeşitlerinin üretiminden satışına kadar olan süreçleri gerçekleştirdiklerini belirtti.
Aynı zamanda Türk tek kablo markasının da kendilerine ait olduğunu belirten Eray Tekeli ‘’Türk tek kablo markası bizlere ait onun da üretimi şahsımızdadır ve kablonun bütün kesitlerini üretmekteyiz’’ sözleriyle belirtti.
İsra Aydınlatma sadece İstanbul Beyoğlu’nda değil İstanbul’un birçok yerinde faaliyet göstermektedir. İstanbul’da 6 şubesi olan İsra Aydınlatma aynı zamanda Gaziantep ve İzmir’de de faaliyet göstermektedir.
Eray Tekeli ‘’Takdir edildiği gibi bir piyasada sürekliliği sağlamak ve müşteri memnuniyetini önde tutmak için sürekli gelişmek ve kaliteyi en üst safhada tutmak gerekmektedir. İsra Aydınlatma markası olarak bu bilinç ve inançla dünya piyasasında rekabet edebilmek için; devamlı, gelişimci ve teknolojiyi takip eden; kalifiye eleman ve ekipmanla çalışma; hırslı; çelik işlemeyi seven bir firma olarak yolumuza devam etmekteyiz. Ayakta kalmamızın ve gelişmemizin tek sırrının da bu olduğu inancında olan bir firmayız.’’ İşletmesindeki gelişmesinin sırlarını sözleriyle açıkladı.
İsra Aydınlatma Vizyonu ve Misyonunu Eray Tekeli bu sözleriyle ifade etti. ‘’Vizyonumuz; Ulusal ve uluslararası aydınlatma sektöründe karlı ve sürdürülebilir büyüme sağlamak ve marka bilinirliliğimizi arttırmaktır.
Misyonumuz; Global pazardaki payımızı arttırmak, Yenilikçi, yüksek kaliteli, çevreyle uyumlu ve enerji tasarruflu ürünler geliştirmek, Teknoloji, AR-GE ve tasarıma yatırım yapmak, Mümkün olan en üst kaliteyi, süratle ve bütçesi içinde gerçekleştirmek, Müşteri ihtiyaçlarını ve isteklerine en iyi ve hızlı şekilde cevap verecek sistemleri kurmak, Aydınlatmada çözüm ortağı olmak, İnsan kaynaklarını en verimli şekilde kullanmak, Çalışanlarımızı sürekli olarak eğitmek, geliştirmek ve onları motive etmek, Firma ve birimlerimizde dijitalleşmeyi yaymak’’
İsra Aydınlatma Türkiye dışında Irak, Afrika ve Azerbaycan ülkeleriyle de sürekli çalışmaktadır. Zamanla yurt dışında daha fazla yaygınlaşmayı hedeflemektedirler.

 

Haber editörü: Elif Kaya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.