Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

DAVETSİZ MİSAFİR SHOWTÜRK’TE!

DAVETSİZ MİSAFİR SHOWTÜRK’TE!
A+
A-

Yıllardır ülkemizde çeşitli kanallarda yayınlanan şehir tanıtım programlarına yeni bir soluk geliyor.
Enerjisiyle bizi ekrana kitleyen şehir tanıtım programlarında bu zamana kadar şehirlerin coğrafyasından kültüründen ve tarihinden bahsediliyordu ancak Davetsiz Misafir programı bu konuda yeni bir konsept çalışması ile izleyicilerini heyecanlandırdı.

Yapım grubu ile yapılan röportajda Yusuf Yaşar; bu zamana kadar yapılan programda şehirlerin kültürleri ve tarihleri ele alındı hatta zaman zaman yerel halka da yer verildi, biz buna karşı değiliz ancak o şehrin ekonomik bir yapısı var bunu unutmamak gerekiyor. Boyozun İzmir’ de yeneceğini hepimiz biliyoruz ancak bu boyozun iyisini kim yapar nereden alınmalı bilmiyoruz bu sebeple gittiğimiz şehirlerde rehber olmayı hedefliyoruz. Hedefimiz sadece bu değil tabi ki o şehri baştan aşağı ele alıyoruz hangi sektörden kimleri tercih etmek gerekiyor bu haber başlıklarını destekliyoruz ve ardından bir çok iş insanını aynı platformda ağırlıyoruz. Show Türk tv bu konuda önemli bir etken, Show Tv ülkemizin önemli bir yayın platformu ancak Show Türk tv ile hem avrupada hem Türkiye’ de mükemmel bir kitle yakalıyoruz yayın ağımızı genişletiyoruz.

Bizim için değil sadece konuklarımız için de büyük avantaj çünkü turizm bölgelerinde konuklarımız Davetsiz Misafir aracılığı ile hem yerli hem yabancı turiste kendisini gösterme imkanı buluyor. Sadece turizm olarak düşünmemek gerekiyor tabi ihracat yapan çokça marka var ülkemizde onlar için de büyük bir adım oluyor.

Programı yaparken kültür bölümümüz de mevcut ve bunu girişte anlayabiliyorsunuz zaten çünkü ilk etapta bir sanatçımızın sanat geçmişini dinleyerek başlıyoruz ardından kadrajımız şehirlere dönüyor. Programdan daha fazla bahsederek heyecanınızı kaçırmak istemiyorum, her pazar günü 13:00 da yeni bölümümüzü Showtürk ekranlarında izleyebilirsiniz.

Hem Avrupa’ yı hem Türkiye’ yi tanıttığınız bu programda her hafta sonuna nasıl yayın yetiştiriyorsunuz?

Bu çok önemli bir konu aslında, biliyorsunuz ki her dizi, film ya da programda yapımcı ve uygulayıcı yapımcılar mevcuttur. Biz bu konuda 3 yapımcı bir araya gelerek daha hızlı ve daha kaliteli bir yayın ortaya koyuyoruz. Ever Yapım’ dan Murat ÖZBAY ve Pearly Agency’ den Emre KİRİŞÇİ de programın altında imzası olan kişilerdir tek başımıza yetiştirmemiz pek mümkün olmazdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.