Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Mervan Motors Kaliteli Güvenilir Hizmet

Mervan Motors Kaliteli Güvenilir Hizmet
A+
A-

Şüphesiz otomotiv sektöründe en önemli hususlardan biri müşteri memnuniyetini de beraberinden getiren güven ve dürüstlük. Araç alımı satımı yaparken bizler için en önemli şey hizmet aldığımız işletmeye ve işletme sahibine güvenebilmektir. Karşımızda müşteri memnuniyetini kendisine misyon ve vizyon edinmiş olan biri olduğunda bizlerde gözümüz gibi baktığımız araçlarımızın satışında, veya hayalini kurduğumuz arabanın alımında, en doğru hizmeti alacağımıza inandığımız yeri tercih etmek isteriz.

Bizlerde,TV8,5 ekranlarında her hafta yeni bölümleriyle ekrana gelen Çat Kapı programı olarak güzel ülkemizin güzel şehirlerinden bir tanesi olan Mardin’e konuk oluyor. Mardin’in Kızıltepe bölgesinde Otomotiv sektöründe hizmet veren Mervan Motors işletmesine konuk oluyoruz. İşletme sahibimiz olan Mervan Talan bu sektöre nasıl başladığını, faaliyetlerini ve verdiği hizmetleri TV8,5 Çat kapı programı izleyicileriyle ve ekonomikgelişmeler.com okurlarıyla paylaşıyor.

Otomotiv sektöründe hizmet veren Genç İşletme sahibimiz Mervan Talan,galeri sektöründe hizmet vermeye babasını kaybettikten sonra başladığını anlatarak sözlerine başlıyor. Sektörle ilgili geçmişlerinin babasına ve ailesinin farklı fertlerine dayandığını söyleyen Mervan bey bu sektörde var oluşumunun çekirdekten geldiğininden bahsediyor.

Küçüklüğünden bu yana babasının yanında bu işin çıraklığını yaptığını söyleyen işletme  sahibimiz Mervan Talan”Bir işin çıraklığını yapmadan ustası olunmaz” diye sözlerine ekliyor.

Ayrıca Mardin bölgesine hizmet vermekten gurur duyduğunu söyleyen işletme sahibimiz babasından dolayı Mardin bölgesinde tanındığını ve asıl önemli olanın meslekten önce dürüstlük ve güven olduğunu önemle vurguluyor.

Bizlerde Mervan Motors ailesine işletme Sahibimiz Mervan Talan’a vermiş olduğu bilgilerinden dolayı teşekkür ediyor. Genç işletme sahibimize başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Haber Editörü:Hilal Pepil

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.